Hollestraat 25 , 3945 Ham

Uw elektriciteit, volledig op maat, door Algemene Elektriciteitswerken Eyckmans uit Ham

Iedereen is anders en heeft daarom ook andere wensen. Voor elektriciteit is dit niet anders. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten kiezen mensen daarom graag zelf waar hun stopcontacten, schakelaars en meterkast moeten komen. Ook het aantal varieert vaak. Sommigen willen overal stopcontacten voor hun gemak, anderen hoeven er niet zoveel omdat ze budgettair wat meer beperkt zijn.

Elektriciteit

Wat uw keuze, wens of opdracht ook is, Algemene Elektriciteitswerken Eyckmans volgt uw wensen steeds tot in de puntjes op en zorgt ervoor dat u optimaal tevreden bent.

Indien gewenst overlopen wij samen met u de mogelijkheden. We bekijken hoe de volledige installatie het vlotst zal verlopen en maken aan de hand van een bezoek ter plaatse een vrijblijvende offerte op. Eens u akkoord gaat met onze prijsopgave plannen wij de werken in.

Vul vandaag nog ons contactformulier in voor informatie of een offerte! Ook voor totaalprojecten waarbij wij uw elektriciteit werkelijk van A tot Z afwerken zijn wij uw ideale partner.

Top